Videobb

2 Eylül 2011 Cuma

Siteyi biraz inceledikten sonra popüler ve güvenilir bir site olduğu kanaatine vardık.En güzel ve etkileyici özelliği ise 121+ dakikaya kadar uzunluktaki videoları kabul ediyor sistem.Özellike tek parça film/dizi yüklemek isteyenler bu siteyi kullanabilirler.

Videoların izlenme sayısına göre verdiği ücreti ülkelere göre sınıflandırmışlar.Bunu ne amaçla yapmışlar bilemiyoruz ama yine de mantıklı olarak düşünürseniz, hem videolarınızı yükleyecek sağlam bir siteniz olur hemde videolarınız izlendikçe para kazanırsınız!!

videobb.com

Örneğin 10.000 izlenme sayısına ulaştığında videonuz, 30$ kazanıyorsunuz. 10.000 rakamını çok zannetmeyin.Günümüzde örneğin bir Kurtlar Vadisi dizisini 50.000 kişi izliyor (o da sadece tek bir siteden)

Ülkelere, video uzunluklarına ve izlenme sayısına göre fiyat tablosu:


Country* / Length 1-10 mins11-45 mins46-120 mins121 mins or longer
A$8$18$24$30
B$6$15$20$25
C$4$10$15$18
D$1$4$8$10


A: United States, United Kingdom, Canada
B: France, Germany, Spain, Portugal, Italy, Denmark, Sweden, Switzerland, Netherlands, Norway, Ireland, Finland, Australia, New Zealand
C: Russia, Austria, Czech Republic, Belgium, Latvia, Estonia, Lithuania, Luxembourg, Slovenia, Slovakia, Japan, Singapore, South Africa, Kuwait, Saudi Arabia, United Arab Emirates, Brazil
D: All Others

Maalesef listede Türkiye yok. Ülkemizi "All Other" sınıfına koymuşlar.Belki ileride Türklerin yoğun ilgisini gördüklerinde, ülkemizi üst sınıflara çıkarırlar.Ama yine de yurtdışında yaşayan vatandaşlarımız da bu sistemi kullanarak para kazanabilirler.

Sistem Paypal, WebMoney ve Alertpay üzerinden ödemelerinizi gönderiyor.

Videobb üyelik

0 yorum:

Yorum Gönder